lauantai 2. marraskuuta 2013

Kuka mitä miksi?

Tervehdys ihmiset! En tosin tiedä, eksyykö kukaan tänne, mutta kirjoitan lähinnä omaksi ilokseni. Kuten blogin otsikosta voi päätellä, kirjoittelen leffoihin liittyviä juttuja, lähinnä arvosteluja ja muita harrastukseen liittyviä juttuja. En ole mitenkään ammattilainen leffojen kriittisessä arvioimisessa ja nähtyjä leffoja on varmaan vain alle 600, mutta jälleen kerran tärkeintä on oma innostus ja sen esillä pitäminen.Toinen kiinnostuksen kohteeni on kirjoittaminen, joten sitäkin pääsen harjoittamaan blogin avulla.

Tuossa jo tulikin muutama syy, miksi tämän blogin perustin. En halua kerätä tänne miljoonaa lukijaa, vaan mieluummin kehittää omia kykyjäni. Monet voivat olla aivan eri mieltä omista mielipiteistäni, mutta niin kuuluukin olla. Mielipiteiden lisäksi joku ehkä voi löytää leffoista uutta tietoa, vaikkakin netissä on olemassa paljon parempia sivustoja. Jos joku löytää tiensä tänne, on toki oikein mukavaa saada myös kommentteja, mieluusti rakentavia.

Mutta kuka meitsi oikein sitten on? Olen parikymppinen naispuolinen opiskelija, joka asustelee yksinään nimeltä mainitsemattomalla paikkakunnalla. Elän, koen, olen, harrastan ja tutkin ympäristöä joko tapaamalla ihmisiä, lukemalla, leffoja katsomalla., valokuvaamalla ja matkustamalla resurssien mukaan. Tämä blogi on vielä kokeiluasteella, mutta pyrin lisäilemään tekstejä noin kerran viikossa. Minut voi löytää Leffatykistä nimimerkillä Chinook, jossa on myös kirjoittelemiani arvosteluja. Niitä samoja tulen lisäilemään myös tänne.

Syksyisin terveisin Writer



1 kommentti:

  1. Sun blogi kuulostaa hyvältä, en monia leffablogeja tiedä :-)

    Sarina x
    http://www.bySarina.com

    VastaaPoista